Qui som i on estem

BigMat Claramunt som, actualment, la quarta generació treballant en el negoci familiar. La família va començar fabricant mosaic, després bigues i, més recentment, ens vam convertir en magatzem. Tot i aquesta evolució del negoci, sempre ens hem situat a Calella (Barcelona), fet que ens permet oferir un tracte molt personal, ja que coneixem els nostres clients, i, alhora, professional.

L’experiència en el món de la construcció i distribució de materials de BigMat Claramunt ens converteix en una botiga de referència al Maresme. Comptem amb una àmplia selecció de productes del sector de la construcció, de qualitat i adaptats a les necessitats de tots els clients.

BigMat Claramunt som, alhora, una empresa de proximitat, que oferim atenció personalitzada i coneixem els nostres clients, i part d’una gran xarxa com és BigMat, implantada a vuit països europeus, amb accés a fabricants d’arreu del món, de manera que podem accedir a infinitat de marques i ofertes molt interessants.

A la nostra botiga hi trobarà un ampli catàleg de productes en ferreteria, pintura, material de construcció, ceràmiques, paviments, exteriors… A més, els nostres professionals l’atendran i l’assessoraran en tot allò que requereixi. També hi trobarà idees de decoració i les últimes tendències en el sector.

Un servei professional i una qualitat immillorable, amb un tracte únic, a BigMat Claramunt.

Nom del sol·licitant (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

Explica breument el motiu de la teva consulta:

He llegit i accepto la Política de Privacitat.